Mer information

OM OSS

ETABLERAT I MALMÖ 2012

Guldexperten är ett familjeföretag som startades år 2012. Företaget drivs av erfarna, kunniga guldsmeder och guldhandlare som arbetat i branschen i mer än 30 år. Vi brinner för det vi gör, att sälja och köpa guld, och sätter stort värde i att kunna erbjuda våra kunder reparationer och bearbetning av smycken, professionell värdering, rådgivning och tillgång till de bästa guldpriserna.

Förutom att sälja guld i vår butik i Malmö driver vi även en e-butik och har handel på Tradera. På vår hemsida kan vi erbjuda både försäljning och köp av guld vilket vi ser som en värdefull service till våra kunder.

Att du som kund är nöjd och får de bästa priset för ditt guld är vårt största mål när du handlar eller säljer i kontakt med oss.

Passa på att
SÄLJA DITT GULD & SILVER
med gratis värdering och prisgaranti

Hos Guldexperten kan du både köpa och sälja guld i Malmö. Vårt mål är att du som kund ska känna dig nöjd efter kontakten med oss. Därför erbjuder vi dig som kund det högsta guldpriset och ger dig den bästa servicen.

Välkommen att besöka oss i vår butik på Östra Förstadsgatan 35a, som ligger centralt i Malmö. Hos oss får du ditt guld värderat och, om du vill, sålt på plats. Du kan också välja att istället skicka in ditt guld med en försäkrad Guldpåse som du beställer här på hemsidan.

Välj det som passar just dig bäst. Vår service och ditt guldpris är detsamma oavsett.

Våra professionella värderingexperter finns här för att hjälpa dig med dina frågor och funderingar. Det kostar dig inget att komma in till oss för att få ditt guld och silver värderat och det finns förstås inget sälj- eller köptvång.

Hör av dig eller gör ett besök i butiken här i Malmö så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar.

3 Dagars ångerrätt

Självklart har du rätt att ångra dig. En självklarhet för oss och en trygghet för dig. Därför ger vi dig tre (3) dagars ångerrätt. Kontakta oss, eller besök butiken, så lämnar vi tillbaka ditt guld utan någon extra kostnad.

Vi köper ditt guld

Hos oss finns inga dolda avgifter. När du säljer ditt guld till oss får du alltid vårt högsta guldpris. Vad priset är ser du här på hemsidan. Priset du får gäller oavsett om du skickar in guldet via guldpåse eller om du besöker oss i den fysiska butiken.